Nama : lady_emi
Lokasi : malaysia
Emel : aik_er@yahoo.com

saya tulis apa yang saya mahu tulis

Iklan : www.ditour.com


   






rss feed



 
Friday, January 04, 2008
Gelang Kaki Ku Ilang

Betul la apa org kata, kalao x de rezeki tu,
makanan dalam mulut pun boleh terkeluar.
Aku la tu x de rezeki. Gelang kaki aku hilang.
Aku x perasan bila masa hilangnya.
Aku baru sedar semalam.
Sebelum nak mandi masa kat gym.
Aku jalan x de bunyik-bunyik.
Aku rasa mgkn tertanggal masa aku tanggalkan
stokin kat gym jugak 2 hari lepas.
Masa mula-mula perasan yang gelang tu x de,
aku rasa rileks je lagi. Aku still harap gelang tu tercicir
kat rumah. Sampai je rumah semalam aku cari
serata rumah. Confirm! Memang dah x ada.
Then slow-slow aku rasa sedeh and frust sangat.
Gelang kaki tu mak aku hadiahkan utk raya 2 tahun lepas.
Aku rasa sapa yang jumpa dan amik tu suka bangat.
Dah la emas skang harga tengah mahal.
Kalao dia gadai gelang tu sure dia boleh dapat dalam
rm800 to rm1000. Lepas tu duit nak bayar bill tepon aku.
Sedeh bangat!


Posted at 08:20 am by lady_emi

cool
January 4, 2008   10:11 AM PST
 
lawo nye gelang..nak gelak kaki jugak lah
 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Previous Entry Home Next Entry




Blogdrive