Nama : lady_emi
Lokasi : malaysia
Emel : aik_er@yahoo.com

saya tulis apa yang saya mahu tulis

Iklan : www.ditour.com


   






rss feed



 
Tuesday, December 18, 2007
Selamat Hari Raya Aidil Adha

Aku kena tangged ngan dora dan en superman. Tengok la nanti
kalao ada masa aku try jawab masa cuti nanti. Macam ada banyak
benda je nak buat masa cuti raya haji nanti. Antaranya nak update
resume aku. Nak test market skang nie. Keje sini ok cuma
biasa la, mana ada tempat keje yang perfect kan....

Then rasa mcm nak join projek en basri. Nak publish entry blog ke
buku. Tapi tengok ada mood x nak menulis. Lama dah x menulis nie.
So agak mencabar minda gak la. Topik pun boleh tahan.
Kalao ada sapa-sapa nak join, sila ke sini
http://tanahseberang.blogspot.com/

Esok aku start cuti untuk raya haji. Esok pepagi lepas solat subuh
aku gerak ke JB. So ada sapa2 nak convoy ka? Meh kita race.
Sapa paling lambat sampai. Aku kena balik awal-awal sebab ibonda
terchenta nak ajak pergi shopping barang-barang dapur petang esok.

Di kesempatan ini aku nak ucapkan selamat hari raya aidiladha.
Maaf zahir batin.


Posted at 10:01 am by lady_emi

 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Previous Entry Home Next Entry




Blogdrive